Transportassistent - deltid

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Transportassistent til fast deltidsstilling hver anden fredag nat

 

Coop Logistik er den afgørende brik, når varer skal bestilles, hentes, pakkes og leveres til Coops over 1.100 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid.

På Hasselager Distributionscenter er vi ca. 450 kolleger, der arbejder 24/7, og vi søger en transport assistent, der med et solidt overblik og gode samarbejdsevner, der kan holde hovedet koldt, når der er travlt. Det er rigtig vigtigt, at du kan se dig selv i et miljø med korte deadlines, højt tempo og hurtige beslutninger. 

Det bliver dit ansvar at sikre transporten til vores butikker samt overholdelse af de gældende leveringstider, så alle kan have tillid til, at vi er på rette vej i ordentlig tid. Derudover forventer vi, at du sammen med dine kolleger bidrager til at udvikle arbejdspladsen til et godt sted at være, hvor sikkerhed, trivsel og vores værdier går hånd i hånd. Arbejdstiden ligger i tidsrummet hver anden fredag 23:00-06:18 + mulighed for fuld tid i ferieperioder og ved spidsbelastning. Du vil indgå i et team med fire kollegaer og en afdelingsleder.

For at lykkes i din rolle som transportassistent, skal du motiveres af at levere den bedste service til Coops butikker.

 

Som transportassistent er det også vigtigt, at du:

  • er bruger af Microsoft Office pakken, herunder især Excel
  • formår at prioritere dine opgaver

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan være studerende og ønsker et deltidsjob eller har et andet deltidsjob, du kan kombinere med dette.
 
Dine primære ansvarsområder er afvikling af transporten i samarbejde med driften og forefaldende opgaver.

 
Send os din ansøgning!
Vi har travlt, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi vurderer løbende ansøgninger og kalder til samtale, og afslutter processen så snart den rette kandidat er fundet. Fristen for at søge stillingen er den 1. juli 2024. Der tages hensyn til planlagt ferie.
Har du spørgsmål til stillingen bedes du rette henvendelse til afdelingsleder, Kim Sterner på tlf. 2165 4877 (09:00-16:00).
 
Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger fysisk eller på mail. Alle ansøgninger skal sendes linket "søg jobbet".

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta, Coop 365discount og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4da4500f)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Coop - Lager, Beringvej, 8361 Hasselager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049587

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet