Smed til rustfri svejs søges til rummelig arbejdsplads ved Aarhus syd

Profilbillede
dato

Vil du have en afvekslende hverdag, hvor din primære arbejdsopgave er rustfrit svejs på en virksomhed med godt humør?

Om jobbet og dig:

Du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring i TIG-svejsning. Du har styr på fremstilling af materialer i rustfri stål, og du kan svejse i tyndplade.

Der svejses med baggas og dette kan læres hvis man ikke kan. I jobbet vil der også være lidt slib.

Du trives med mangeartede smedeopgaver i en afvekslende arbejdsdag med et godt arbejdsmiljø og med faglig udvikling, hvor du laver kundetilpassede kvalitetsløsninger på værkstedet.

Du er en teamplayer, som bidrager med en god stemning.

Du har fagligheden i orden, så du vil have en kompetent ledelse, der sørger for et godt arbejdsmiljø og muligheder for frihed i en afvekslende hverdag.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed (underleverandør) i Aarhus syd, som udvikler og producerer kundetilpassede kvalitetsløsninger til store og små virksomheder, lægger vægt på at være en rummelig arbejdsplads med godt humør. Virksomheden vækster, og har derfor brug for dig.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://hr-industries.dk/jobpost/smed-til-rustfri-svejs-soeges-til-rummelig-arbejdsplads-ved-aarhus-syd/

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Sådan bliver du ansat: Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem JKS/HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder. Stillingen er med henblik på fast stilling for den rette.

Om HR-Industries:  

HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industrien, enten med længerevarende projektansættelser eller faste stillinger, og vi har bred indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien, derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder. Læs meget mere på www.hr-industries.dk  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049467

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet