Plejehjemmet Koltgården søger sommerferieafløser i ugerne 29-30-31-32, herefter er der mulighed for weekend arbejde. Introduktion, kurser og oplæring foregår i ugerne 25-28

Profilbillede
dato

Vi er et plejehjem for 24 beboere, hvor vi skaber et hjem med udgangspunkt i Eden Alternative © filosofien. Her skal der være plads til forskellighed og et personligt islæt. Mad, dyr, planter, børn, unge, spontanitet og medmenneskelighed er en integreret del af hverdagen i hjemmet. Hos os skal det være rart at være. Det skal være et hjem, hvor vi selv kunne tænke os at bo. 
Dine arbejdsopgaver vil være, hjælp til måltiderne, hjælp til personlig pleje, bad og toiletbesøg.  Der vil være grundig oplæring og kurser du skal på.

Arbejdstiden ligger enten i dagvagt med start senest kl. 7.30 og slut enten 13.30 eller 15. I aftenvagt er arbejdstiden 15-22 eller til 23. Der vil også være weekendarbejde.

 

Kandidatens profil:

•                           Arbejder med det for øje, at det er beboernes hjem

•                           Evne og vilje til at påtage sig ansvar

•                           Engagement

•                           Er udadvendt, da du vil få stor kontakt med borgere, familier og kolleger

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingerne ønskes besat fra midt juni 2024

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Lønniveauet er som udgangspunkt grundløn.

 

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Lone Hindborg tlf.: 4185 6500 

 

Ansøgning:

Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 24. maj 2024

 

Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende.  I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er en af Jyllands største arbejdspladser, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle. Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Kunnerupvej 198, 8361 Hasselager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031041

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet