Nyt fra Hasselager i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hasselager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

 

Sigtelser ved fodboldkamp i Aarhus

I forbindelse med søndagens Superliga-kamp i Aarhus mellem AGF-FCK blev der uddelt sigtelser til nogle enkelte fans, der havde medbragt ulovlige genstande. 

En 22-årig kvinde blev fundet i besiddelse af en peberspray og blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, mens to unge mænd på 17 og 21 år blev sigtet for besiddelse af euforisende stoffer, da de havde en mindre mængde hash på sig. 

Derudover blev fire unge mænd sigtet efter fyrværkeriloven, da de havde taget kanonslag eller romerlys med til kampen, mens to mænd blev sigtet for overtrædelse af maskeringsforbuddet. 

En 36-årig mand endte med en hærværkssigtelse, da han ude foran stadion slog en hånd ind i en politibils sidespejl, så det blev ødelagt. 

**

 

41-årig udsat for vold

En 41-årig mand kontaktede søndag kl. 13.18 politiet og fortalte, at han netop var blevet overfaldet af nogle mænd på Birketinget ved Skovbrynet i Aarhus C. 

Da politiet kom frem, traf de den 41-årige, der havde fået nogle skader i ansigtet. Han forklarede, at han var kommet kørende i sin bil, da en gruppe mænd krydsede vejen til fods. Mændene havde tilsyneladende været utilfredse med den 41-åriges kørsel, og da den ene sparkede på hans bil, steg han ud for at tale med dem. 

Efter en diskussion endte det ifølge den 41-årige med, at tre-fire mænd overfaldt ham med slag, inden de stak af fra stedet. 

Gerningsmændene var væk, da patruljen kom frem, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

Så du overfaldet, hører politiet gerne fra dig på tlf. 114. 

 

**

Flere biler udsat for hærværk på vej i Randers

Østjyllands Politi fik søndag morgen en anmeldelse om, at flere biler, der holdt parkeret på Nordostvej i Randers C, var blevet udsat for hærværk. 

En patrulje kørte til stedet, hvor de noterede ni biler, der havde fået sparket sidespejlene af. En enkelt bil havde desuden fået knust ruderne med en stor sten. Hærværket er formentligt begået lørdag nat. 

Betjentene sikrede spor på stedet, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

**

Mindre brand i lager

Politi og brandvæsen rykkede søndag kl. 12.28 ud til en brand på et lager på Bøgekildevej i Hasselager

Da der i første omgang var mistanke til, at branden var opstået i nogle tønder med kemisk materiale, blev miljøvagten tilkaldt, og trafikken blev kortvarigt omdirigeret, så trafikanterne ikke kom tæt på stedet. 

Branden blev hurtigt slukket, og det viste sig, at de tønder, der havde været ild i, indeholdt noget ufarligt olie. Ingen personer kom noget til ved branden. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 15.38 skete der et færdselsuheld på Rymarken i Aarhus V. En mor var ved at krydse vejen med sine to børn, da den ene, en 4-årig dreng, rev sig løs fra hendes hånd, hvorefter han blev ramt af en bil ført af en 25-årig kvinde. Sammenstødet skete i relativ lav fart, og drengen kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Søndag kl. 20.10 blev en 35-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ. 

Søndag kl. 23.19 skete der et færdselsuheld i krydset Dynkarken/Europaplads i Aarhus C. En 53-årig mandlig bilist blev påkørt bagfra af en bilist, der efterfølgende kørte fra stedet uden at give sig til kende. Den 53-årige noterede nummerpladen på den anden bil, og kort efter kunne en patrulje standse bilen lidt derfra. Føreren, en 41-årig mand, virkede påvirket af alkohol, og han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Nørrebrogade i Randers NØ begået mellem lørdag d. 12/11 kl. 19.15 og søndag d. 13/11 kl. 7.30
På Solbakken i Risskov begået mellem fredag d. 11/11 kl. 13.00 og søndag d. 13/11 kl. 14.10
På Kastanievej i Viby begået søndag d. 13/11 kl. 2.58
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi