Nyt fra Hasselager i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hasselager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

 

Gik rundt med kniv i byen og blev anholdt

Østjyllands Politi fik mandag kl. 14.08 en anmeldelse om, at en mand gik rundt med en kniv i hånden på Strøget i Aarhus. En patrulje var hurtigt på stedet, og en borger udpegede manden, der var gået ind i en butik. 

Betjentene anholdt den 21-årige mand, som under visitationen blev fundet i besiddelse af en hobbykniv. Kniven blev beslaglagt, og manden blev kørt til politistationen. 

Undervejs råbte han flere skældsord rettet mod betjentene, og han blev derfor både sigtet for overtrædelse af knivloven og fornærmelig tiltalte mod polititjenestemænd. 

**

 

Standset med narko i bilen

En patrulje fik mandag kl. 17.47 mistanke til en 24-årig mand, der kørte rundt i en bil på Jernaldervej i Aarhus V. Da betjentene tog kontakt til manden, lugtede det af hash fra bilen, og den blev derfor ransaget, og den 24-årige blev visiteret. 

Gemt i bilen lå en del salgsposer med hash og skunk, og den 24-årige havde nogle tusinde kroner i kontanter på sig. Både stoffer og penge blev beslaglagt, og den 24-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Satte sin telefon til salg og fik den stjålet

En 21-årig kvinde anmeldte mandag, at hun omkring kl. 10.30 havde fået frarøvet sin mobiltelefon på sin bopæl i Aarhus C. Kvinden havde sat telefonen til salg på nettet og havde lavet en aftale med en køber, som ville komme og hente den. 

Det endte dog ifølge kvinden med, at manden, der dukkede op, tog telefonen uden at betale, og da kvinden forsøgte at standse ham, skubbede han hende, så hun faldt ned ad en trappe i opgangen. Hun kom dog umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

**

 

Butikstyv kørte rundt på stjålet el-cykel

En medarbejder i en tøjbutik på Brødregade i Randers C så mandag kl. 17.12 en mand komme cyklende på el-cykel hen til butikken. Cyklisten stoppede kort op ved et tøjstativ udenfor, hvor han tog fem t-shirts, inden han hurtigt cyklede derfra igen, inden medarbejderen kunne nå at standse ham. 

Lidt nede ad gaden opdagede en årvågen vagt dog manden, og han fik standset ham og holdt ham tilbage, indtil politiet kom frem. 

I en taske på cyklen lå nogle stjålne varer fra en dagligvarebutik, og det viste sig, at cyklen også var blevet stjålet. Det endte derfor med, at den 35-årige mand blev sigtet for tre tilfælde af tyveri.  

**

 

Anholdt efter uro på banegården

En patrulje kørte natten til tirsdag kl. 01.48 til Banegården i Aarhus, hvor en beruset 31-årig mand opførte sig aggressivt og forsøgte at indlede sig i slagsmål med flere andre. 

Da betjentene kom frem, var den 31-årige fortsat meget opfarende og gav udtryk for, at han ville slås med patruljen. 

Han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

Brand i bil i Brabrand

Politi og brandvæsen rykkede tirsdag kl. 01.30 ud til en bilbrand på en p-plads på Gudrunsvej i Brabrand. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der dog havde nået at forårsage en del skader på bilen. Ingen personer kom til skade. 

Det er endnu uvist, hvad brandårsagen var. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 15.57 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Hammel. En 61-årig mand, der kom kørende i sydlig retning, ramte frontalt ind i en bil ført af en 41-årig kvinde, der kom kørende i den modsatte retning. Den 41-årige kvinde blev efterfølgende indlagt med alvorlige skader, men meldes uden for livsfare. Den 61-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. En bilinspektør blev tilkaldt til stedet, og han skal nu forsøge at klarlægge de nærmere omstændigheder ved ulykken. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Høgevej i Aarhus V begået mellem tirsdag d. 16/8 kl. 15.50 og mandag d. 12/9 kl. 15.00 
På Lådnehøjvej i Amstrup ved Ulstrup begået mandag d. 12/9 mellem kl. 17.10 og kl. 17.15
På Sletvej i Hasselager begået mandag d. 12/9 kl. 22.05
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi