Nyt fra Hasselager i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hasselager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

 

Kørte uden kørekort og udgav sig for at være søster

En 31-årig kvinde forsøgte natten til fredag at snyde politiet, men endte i stedet med to sigtelser. 
En patrulje standsede kl. 00.45 den 31-årige kvinde i hendes bil i en rutinekontrol på Genvejen i Hasselager

Kvinden virkede meget nervøs ved politiets tilstedeværelse, og da hun blev bedt om at vise sit kørekort, meddelte hun, at hun desværre havde glemt det derhjemme. 

Hun oplyste med lidt besvær sit cpr-nummer, men hun kunne dog ikke huske de sidste fire cifre. Da hun desuden havde meget vanskeligt ved at stave sit navn rigtigt og svarede helt forkert på, hvor længe hun havde haft kørekort, blev betjentene for alvor mistænksomme. 

Patruljen kiggede lidt rundt i bilen og fandt et sygesikringsbevis med et andet kvindenavn på, end det bilisten havde oplyst. Hun holdt dog fast i, at hun havde opgivet rigtigt navn. Først da betjentene fandt et pas med et vellignende foto af kvinden og samme navn som på sygesikringsbeviset, erkendte den 31-årige, at hun havde opgivet sin søsters navn. 

Den 31-årige har nemlig ikke kørekort – men det har søsteren. 

Det endte med, at den 31-årige fik en sigtelse for at køre uden førerret og en sigtelse for at opgive falsk navn til politiet - og så måtte hun finde en anden måde at komme hjem på. 

**

 

Sigtet for at skabe uro på bar

Østjyllands Politi fik natten til fredag kl. 2.37 en anmeldelse om, at der var opstået uro på en bar på Storegade i Randers C, hvor en 22-årig kvinde var blevet revet i håret. 

En patrulje kørte til baren, hvor flere vidner kunne fortælle, at en kvinde havde været meget aggressiv og råbt af den 22-årige, som hun havde hevet i håret, inden en medarbejder i baren greb ind og fik gennet kvinden ud. 

Flere kunne over for patruljen udpege en 20-årig kvinde, der stadig befandt sig tæt på baren. Hun blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Hun fik desuden forbud mod at komme på stedet de næste to år. 

**

 

Havde stoffer og peberspray i bilen

En patrulje standsede natten til fredag kl. 2.20 en bil med to mænd, der kørte på Grenåvej i Randers SØ. Det viste sig hurtigt, at den 23-årige mand bag rattet var frakendt kørekortet, og en narkometertest indikerede desuden, at han var påvirket af stoffer. 

Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden. I hans taske lå en mindre mængde hash og en peberspray, som han også blev sigtet for at besidde. 

Den 20-årige passager i bilen endte med en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde amfetamin på sig. 

**

Graffiti malet på flere butikker

Østjyllands Politi fik i løbet af torsdag flere anmeldelser fra butikker i Aarhus, der havde fået sprayet graffiti på skilte og facader. 

På vinduer og skilte hos McDonalds på Banegården var der skrevet diverse budskaber, og det samme var tilfældet på to tøjbutikker på Strøget. 

Episoderne efterforskes som hærværk. 

**

Færdsel

Torsdag kl. 13.11 blev en 20-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vesterbro i Havndal. 

Torsdag kl. 13.56 skete der et færdselsuheld på Paludan-Müllers Vej i Aarhus N. En 72-årig mandlig bilist foretog et højresving ind på en adresse og ramte ind i en 39-årig mand, der kom kørende ligeud på løbehjul. Den 39-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 72-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 15.11 skete der et færdselsuheld på Vester Allé i Aarhus C. En 57-årig kvindelig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 20-årig kvindelig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 15.12 skete der et færdselsuheld på Solbjerg Hovedgade i Solbjerg. En 36-årig mand gik i venstre side af vejen med sine to børn, der sad i en løbevogn, da en 38-årig kvindelig bilist kom kørende imod dem og ramte ind i vognen. Den 36-årige og begge børn blev kørt til skadestuen, hvor de blev behandlet for nogle skader. Ingen af dem kom dog umiddelbart alvorligt til skade. Den 38-årige forklarede, at hun et kort øjeblik havde været uopmærksom, da hun ville tage noget fra den ene sidedør og havde fjernet øjnene fra vejen. Hun blev sigtet efter færdselsloven. 

Torsdag kl. 17.10 blev en 26-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Paludan-Müllers Vej i Aarhus N. 

Torsdag kl. 17.31 skete der et færdselsuheld på Holsteinsgade i Odder. En 35-årig kvindelig bilist mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i en bil, der holdt parkeret i siden af vejen. Ingen personer kom umiddelbart noget til. 

Torsdag kl. 19.44 skete der et færdselsuheld på Birkedalvej i Emmelev ved Grenaa. En 36-årig mandlig bilist kom i en kurve for langt over i den anden side af vejen og ramte ind i en bil ført af en 20-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Da politiet mistænkte, at den 36-årige var påvirket af alkohol, blev han anholdt og sigtet for spritkørsel, og han fik foretaget en blodprøve, der skal vise, om han havde en promille over det tilladte. 

Torsdag kl. 20.20 blev en 40-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Kastrupvej i Langkastrup ved Randers SØ. 

Torsdag kl. 22.03 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Bødker Balles Gård i Aarhus C. 

Natten til fredag kl. 2.30 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Havnegade i Randers C. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Dyrehavevej i Aarhus C begået torsdag d. 1/9 mellem kl. 7.55 og kl. 12.45
På Kastanievej i Viby begået torsdag d. 1/9 mellem kl. 7.30 og kl. 16.00
På Sofienlundparken i Ulstrup begået torsdag d. 1/9 mellem kl. 8.00 og kl. 9.00
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk