Nyt fra Hasselager i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hasselager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

82-årig mand dræbt i trafikulykke

En 82-årig mand blev torsdag kl. 11.27 dræbt i en færdselsulykke på Kolstrupvej i Kolstrup ved Nimtofte. 

Den 82-årige var på cykeltur med flere andre, da han pludseligt væltede og faldt ud midt på vejen, hvor han blev kørt over af en traktor ført af en 42-årig mand. 
Den 82-årige blev erklæret død på stedet. 

En bilinspektør foretog undersøgelser på stedet og skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder ved ulykken.   

**

 

Alvorligt færdselsuheld på Genvejen 

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 10.03 en anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld på Genvejen ved Hasselager

En 23-årig kvindelig bilist var tilsyneladende kommet over i den modsatte vejbane, hvor hun stødte frontalt sammen med en bil ført af en 25-årig mand, der havde en 52-årig passager med i bilen. 

Den 23-årige kvinde blev kørt efterfølgende indlagt på hospitalet med alvorlige skader, men hun er ikke i kritisk tilstand. 

En bilinspektør foretog undersøgelser på stedet og skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder ved uheldet.  

**

Brand i garage bredte sig til hus

Politi og brandvæsen rykkede torsdag kl. 11.30 ud til en brand på Haslegårdsvej i Aarhus V. Branden var startet i en garage på adressen, men den bredte sig til taget på villaen ved siden af, og branden var så kraftig, at det endte med, at huset brændte helt ned. 

Ingen personer kom noget til. 

En beboer på stedet havde, kort inden branden opstod, tømt et bålfad for aske i en sæk, som blev sat i garagen, og det er formodentligt her, at branden begyndte. 

**

Forsøgte at flygte fra politiet på knallert og fik flere sigtelser

En patrulje fra Østjyllands Politi ville torsdag kl. 17.25 standse to 20-årige mænd på en knallert på Grenåvej i Egå. 

De to mænd ville dog ikke standse og satte i stedet farten op i et forsøg på at stikke af fra politiet. 

Knallertføreren kørte med hastigheder på op til 80 km/t ud ad Ravnsøvej og Viengevej, mens han begik adskillige færdselsforseelser. Blandt andet ved at køre over for rødt, op på fortovet og over flere spærrelinjer. 

På Fuglsøvej lykkedes det patruljen at komme op på siden af knallerten og tvinge føreren til at sætte farten ned. Her ramte knallerten ind i politibilen og væltede ind i en busk. 

De to mænd på knallerten var dog fortsat ikke videre samarbejdsvillige, og de gjorde kraftigt modstand under anholdelsen. Det lykkedes dog betjentene at lægge dem i håndjern. 

Mens patruljen var i gang med anholdelsen kom en bil kørende til stedet, og en 19-årig mand steg ud og begyndte at blande sig i politiets arbejde. Da han trods gentagne anmodninger nægtede at forholde sig i ro og lade betjentene passe deres arbejde, blev han anholdt og sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. 

Den 20-årige fører af knallerten blev sigtet for adskillige færdselsforseelser, for at have tunet knallerten og for kørsel uden førerret. Begge de 20-årige blev desuden sigtet for at have lagt hindringer i vejen for politiets arbejde. 

**

Slog tilfældig på gaden og blev anholdt

En 45-årig mand kontaktede natten til fredag kl. 1.10 politiet og fortalte, at han netop var blevet slået i baghovedet af en mand på Banegårdspladsen i Aarhus C. 

Ifølge den 45-årige var han kommet gående på gaden, da manden helt umotiveret var løbet op og havde slået ham hårdt i baghovedet. Manden var i bar overkrop og havde efterfølgende stillet sig klar i boksestilling og forsøgt at indlede sig i slagsmål. 

Da politiet kom frem, traf de den 26-årige mand, der fortsat gik rundt i bar overkrop og virkede meget aggressiv og opfarende. Han blev anholdt på stedet og sigtet for vold. 

Den 45-årige var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. 

**

 

Mand og kvinde sigtet efter hashfund i lejlighed

En patrulje tog torsdag kl. 15.28 hen til en lejlighed i Randers NØ, hvor der var mistanke om, at der befandt sig ulovlige stoffer. 

Under en ransagning på stedet fandt betjentene en del hash, nogle tusinde kroner i kontanter og en digitalvægt med hashrester. På den baggrund anholdt politiet den 28-årige kvinde og 25-årige mand, der bor på adressen. Begge blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Både hash og kontanter blev beslaglagt. 

**

 

Bil standset – fire mænd sigtet for at ville sælge narko

En patrulje fattede torsdag kl. 19.40 mistanke til fire mænd i en bil Høegh-Guldbergs Gade i Aarhus C. Da betjentene kom hen til bilen, blev de mødt af en lugt af hash, og mændene blev derfor visiteret, og bilen blev ransaget. 

Under visitationerne og ransagningen fandt betjentene en del hash og skunk og nogle tramadolpiller, ligesom de også fandt en digitalvægt og nogle tusinde kroner i kontanter. 

Det hele blev beslaglagt, og de fire mænd, der er i alderen 18-26 år, blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Kokain, hash og kontanter beslaglagt

Østjyllands Politis specialpatrulje reagerede torsdag kl. 16.30 på et tip og tog hen til en adresse i Risskov.

Da betjentene stod ved døren, kunne de tydeligt lugte hash, og da de blev lukket ind på stedet, foretog de en ransagning og visiterede den 27-årige mand, der befandt sig i lejligheden. 

Under ransagningen fandt betjentene både salgsposer med hash, skunk, kokain og doping. Ud over stofferne blev beslaglagde politiet også nogle tusinde kroner i kontanter. 

Den 27-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Brand i lade i Malling

Torsdag kl. 8.45 rykkede politi og brandvæsen ud til en brand i en lade på Nymarksvej i Malling. Der stod kraftig røg op fra branden, som det tog brandvæsnet en del timer at få slukket helt. 

Der var ingen personer i laden, og ingen kom noget til ved branden. Brandvæsnet måtte i forbindelse med slukningen rive store dele af bygningen ned. 

Det er endnu uvist, hvad årsagen til branden var.  

**

Færdsel

Torsdag kl. 7.24 skete der et færdselsuheld i krydset Bushøjvænget/Oddervej i Højbjerg. En 22-årig kvindelig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en 38-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 9.29 skete der et færdselsuheld i krydset Marselis Boulevard/Jyllands Allé i Aarhus C. En 34-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 24-årig mand, der blev skubbet ind i en bil med en 32-årig kvinde bag rattet. 

Torsdag kl. 15.04 blev en 25-årig mand anholdt og sigtet for at køre narkokørsel på sin knallert, da han blev standset af en patrulje på Nordostvej i Randers C. 

Torsdag kl. 19.42 skete der et færdselsuheld på Kamma Klitgårds Gade i Risskov. En 28-årig mandlig bilist foretog et venstresving og ramte ind i en 28-årig kvinde, der kom cyklende ligeud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, og da betjentene fik mistanke til, at han var påvirket, blev han anholdt og fik foretaget en blodprøve, der skal vise, om han havde stoffer i blodet under kørslen. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Storegade i Assentoft begået mellem onsdag d. 10/8 kl. 19.00 og torsdag d. 11/8 kl. 5.00
På Rørsangervej i Brabrand begået mellem tirsdag d. 9/8 kl. 21.30 og onsdag d. 10/8 kl. 21.45
På Fredensgade i Aarhus C begået torsdag d. 11/8 mellem kl. 00.00 og kl. 6.00
På Vårkjærvej i Viby begået mellem tirsdag d. 9/8 kl. 7.00 og onsdag d. 10/8 kl. 15.00
På Engdalsvej i Brabrand begået torsdag d. 11/8 kl. 22.27
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk