Nu åbner REMA 1000 i Hasselager

Christian Møller Marcussen går til åbningen af endnu en ny REMA 1000 med en god portion erfaring i bagagen.
dato

Torsdag den 20. juni kl. 8.00 åbner REMA 1000 på Elmetoften 2 i Hasselager. Købmand i butikken, der bliver discountkædens nummer 411 i Danmark, er Christian Møller Marcussen, der selv bor i byen.

Dørene til en helt ny REMA 1000 på Elmetoften 2 i Hasselager åbnes torsdag den 20. juni kl. 8.00, og købmand Christian Møller Marcussen er klar til at skulle stå i spidsen for byens nye indkøbssted.

Christian Møller Marcussen går til åbningen af endnu en ny REMA 1000 med en god portion erfaring i bagagen.

Han har været en del af branchen i mere end 17 år, hvor han startede som ungarbejder i REMA 1000 i Tranbjerg. I 2016 fik han for første gang muligheden for at blive selvstændig købmand i REMA 1000, da han overtog butikken på Aldersrovej på Trøjborg. I 2018 skiftede han til Veri Centret i Risskov, hvor discountkæden åbnede en ny butik – her har han været indtil nu, hvor der venter et nyt kapitel i købmandskarrieren:

”Jeg glæder mig helt vildt til at åbne dørene til butikken, som vi har brugt de sidste mange uger på at bygge op. Nu er vi endelig ved at være klar, og jeg kan næsten ikke vente med at invitere kunderne indenfor og til at blive en del af lokalsamfundet som den lokale købmand”, siger Christian Møller Marcussen.

Fokusområderne for den nye butik er på plads, og købmanden ser frem til at komme i gang med den daglige drift og arbejdet i butikken:

”Frugt og grønt er et klart fokusområde for os, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at levere friske varer i hele butikkens åbningstid. Derudover er det vigtigt for mig at arbejde for en butik med god stemning og højt serviceniveau. Det skal være rart at komme i vores butik, og jeg har en ambition om, at vores butik skal være et rart sted at være – både som medarbejder og kunde,” siger Christian Møller Marcussen.

Købmanden er født og opvokset i Tranbjerg og bor i dag i Hasselager ganske tæt på den nye butik.

REMA 1000 åbner på Elmetoften 2 i Hasselager torsdag den 20. juni 2024 klokken 8.00. Butikken bliver REMA 1000 nummer 411 i Danmark, og åbningstiderne bliver 7-22 alle ugens dage.

Kilde: REMA 1000 Hasselager
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.