Internal Technical Sales – udfold dine kompetencer inden for teknisk salg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På vegne af HB Products i Hasselager søger Career en Internal Technical Sales, der med sin salgstekniske erfaring kan tage ansvaret for kontakt og salg til eksisterende og nye kunder. Er det dig, vi søger?

HB Products er en dansk, familiejet virksomhed med hovedkontor i Hasselager, der er specialiseret i udvikling og produktion af sensorer til industriel og kommerciel køling samt til varmepumpeanlæg. Virksomheden har en stærk global markedsposition med distributører i mere end 60 lande og er fortsat i stor vækst.

Som Internal Technical Sales bliver din hverdag fyldt med varierende opgaver. Her bliver det din fornemmeste opgave at sørge for en god kundeoplevelse fra første kontakt samt skabe og vedligeholde den gode kunderelation. Hertil bidrager du løbende med viden, sparring og til markedsudvikling.

Du bliver en del af et dedikeret team på otte, samtidig med at du løbende samarbejder og sparrer med dine kolleger på tværs af organisationen. Du får direkte reference til virksomhedens CCO.

Dine opgaver:

 • Rådgive, vejlede og servicere kunder i ind- og udland
 • Håndtering af ordre pr. telefon og e-mail
 • Udarbejde og opfølgning på tilbud
 • Kvalificering af leads
 • Indsamling og behandling af data samt kunde til- og afgangsanalyser
 • Løbende markedsresearch og markedsanalyse samt udvikling
 • Arbejde med CRM, så der er styr på indsatser ift. den enkelte kunde
HB Products planlægger at implementere et nyt ERP-system i løbet af de kommende år. Dette giver dig en unik mulighed for at blive en aktiv del af implementeringsfasen og have indflydelse på udviklingen af det endelige system.

I løbet af din opstart vil du naturligvis modtage en god oplæring i produktprogrammet.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har erfaring som intern sælger og har teknisk flair. Har du kendskab til branchen er det en fordel, men ikke et krav.

Du er serviceminded, hvorfor du formår at skabe og vedligeholde positive relationer til kunderne. Du brænder for at levere de bedste løsninger, samtidig med, at du holder struktur og overblik over opgaverne.

Du arbejder sikkert med ERP-systemer (HB Products anvender C5) og har gerne kendskab til CRM-systemer. Du er omhyggelig med at få registreret kunde- og ordredata korrekt i systemerne, så hele produktions- og leveranceflowet bliver optimalt i forhold til kunden. Du har ligeledes solid erfaring med Excel.

Du har gode kommunikative evner på dansk såvel som på engelsk - ligesom det vil være et ekstra plus, hvis du taler tysk eller spansk.

En dynamisk og innovativ hverdag
Hos HB Products bliver du en del af en dynamisk, innovativ og højteknologisk virksomhed i vækst, hvor frihed under ansvar vægtes højt. Du har engagerede og dygtige kollegaer omkring dig, og med dem har du mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du tilbydes en konkurrencedygtig løn, der matcher dine kvalifikationer.

Herudover kan du se frem til:

 • En lækker frokostbuffet hver dag
 • Flere årlige personalearrangementer
 • Massageordning
 • En attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring
Du kan med fordel læse mere om HB Products her.

Ansøgning og kontakt
Career varetager rekrutteringen for HB Products. Hvis det lyder til at være noget for dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning samt CV. Vi indkalder løbende til samtale og tager stillingen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef, Jeanette Møller Demuth, på tlf. 3085 1293.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke behandles og besvares grundet persondataforordningen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Career, Sintrupvej, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004394

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet