Bliv en del af vores tekniske servicekultur i Aarhus og omegn

Profilbillede
dato

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur?

CBRE Teknisk servicepartner er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig tekniker til at udføre eftersyn af el-tekniske anlæg hos vores industri- og erhvervskunder i Aarhus og omegn. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange erhvervskunder. Du bliver en del af vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Hvis du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor, så er CBRE Teknisk Servicepartner stedet for dig.

Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du synes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til arbejdstid, kunder og opgaver. Og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Derudover er det vigtig, at:

  • Du har lysten til at udføre planlagte eftersyn
  • Du har en håndværksmæssig baggrund eller teknisk snilde
  • Du trives med selvstændigt at løse opgaver og projekter i samarbejde med vores kunder
  • Du har stor interesse for at gøre tingene korrekt
  • Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold
  • Du trives med selvstændigt at løse opgaver og projekter i samarbejde med kunden
  • Du er struktureret
  • Fortrolig med IT på bruger niveau

Dine opgaver bliver hovedsageligt eftersyn af tekniske anlæg herunder servicering af branddøre, røgudluftning, nød- og panikbelysning. Af mekaniske anlæg kan der b.la. forekomme eftersyn af slangevindere/håndslukkere, stigerør, kraner, løfteborde, lifte med flere

Hvad kan vi tilbyde? CBRE Teknisk servicepartner værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Vi bakker op om din faglige og personlige udvikling, og derfor er der rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse, lige som en grundig oplæring er en selvfølge. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. CBRE Teknisk servicepartner har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Afdelingsleder Kristian Latter på tlf. 41737270 og få en uforpligtende snak om din fremtid. Du er også velkommen til at sende en ansøgning via "søg stillingen".

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

CBRE Teknisk Servicepartner, Blytækkervej, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071958

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet