Arkil søger en chauffør til vores asfaltfeeder

Profilbillede
dato

Skal vores nye asfaltfeeder være din nye nærmeste kollega?

Kan du lide store maskiner, forskellige projekter og trives du med selvstændigt arbejde på tværs af landet, så har vi måske jobbet til dig.

At være føre af vores asfaltfeeder kræver, at du brænder for og har erfaring med at betjene store maskiner, at du har en høj faglighed og sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde.

Har du lyst til at høre mere så ring til Ole på 29 93 30 44 eller Anders på 61 83 06 04 for en uforpligtende snak, måske er det lige dig vi står og mangler.

Du bliver en del af vores asfaltdivision i Hasselager, og du kommer med på projekter i hele landet. Vi udfører alle former for infrastrukturopgaver i hele Danmark.

Dine arbejdsopgaver

Du får muligheden for at sætte dit eget præg på din dag, hvor du og vores nyindkøbte feeder skal ud på projekterne og spille en afgørende rolle. Har du tidligere beskæftiget dig med asfaltfaget er det   fordel, men har du andre kompetencer fra beslægtede brancher og den rette indstilling kan vi også tilbyde jobbet til dig, der ikke tidligere har stiftet bekendtskab med asfaltbranchen.          

Hvad forventer vi af dig

  • Du har lyst og gå-på-mod og brænder for at prøve kræfter med nye udfordringer.
  • Du sætter pris på udendørs arbejde.
  • Du har kørekort til alm. personbil.
  • Du har kendskab til betjening af entreprenørmaskiner.
  • Du har fokus på sikkerheden og et godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder dig
Et selvstændigt job i et firma, der er kendt for ordentlighed, fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø og stort fokus på faglighed. Du får muligheden for at komme rundt på mange af Arkils projekter i hele Danmark, hvor du skal bidrage med højt humør, ydmyghed, stor ekspertise og indgå i forskellige samarbejder med vores dygtige kollegaer på tværs af afdelinger i hele Arkil. 

Du får løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring samt god pensionsordning.

Dit næste skridt
Ring direkte til Ole på 29 93 30 44 eller Anders på 61 83 06 04 eller send dit CV hurtigst muligt ved at klikke på linket herunder. Vi indkalder løbende til samtale så tøv ikke.


Arkil er en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder og etnicitet. 

Læs mere på www.arkil.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Arkil A/S, Birkemosevej 5, 8361 Hasselager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6021755

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet